Pagina de start a forumului VANZARI IASI VANZARI IASI
Decodari, vanzari, cumparari GSM, vanzari, cumparari auto, hardware, electronice, imobiliare si diverse

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dj_genes - TEPAR de telefoane de pe forum e-iasi / cs tuiasi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului VANZARI IASI -> Discutii GENERALE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
janks
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Iun/2013

MesajTrimis: 17/06/2013 12:50    Titlul subiectului: dj_genes - TEPAR de telefoane de pe forum e-iasi / cs tuiasi Raspunde cu citat (quote)

postez si aici threadul care este postat pe alt forum din iasi
dj_genes zis GIANI chiar exista , locuieste in cartierul de vile "Green park" din tatarsi la debutantul bloc de la bariera - interfon 25 etajul 3 întâia usa pe stanga ( una de colorație maro ) - foloseste nr.de telefon 0758366018
------------------------------
SUNT SI EU UNUL INSELAT DE ACEST INDIVID
-----------------------------------

CUM SA INTAMPLAT:
ieri am vb cu acest domn giani zis djgenres pe acest forum .. ca vin sa cumpar un s3 nou ... ok zis si facut - intre timp am primit telefon de la mama mea care a facut o criza de ficat si va da-ti seama ca numai de s3-iul ala nu imi mai ardea mie atunci . . in drum spre spital l-am sunat pe giani si i-am zis problema etc etc....si i-am zis ca il sun eu cand o sa pot . asta se intampla ieri 11 iunie pe la ora16:30 .. astazi 12 iunie i-am dat un mesaj in care am scris întocmai urmatoarele : imi cer scuze nu am mai putut sa te sun .. am avut probleme etc. etc etc .. am dat in stg in dreapta bani ca sa rezolv mai fast pe la spital treaba si nu imi mai ajung banutzii de s3 iul respectiv .. cand o sa am suma completa te caut si vin si rezolvam . ce imi raspunde domnul GIANI ? citez ..urmatoarele .. " cu mine ai ars-o gen"hai ca vin, hai ca nu mai vin " Nu sunt prostituata ta . Asa ca ia si sterge-mi numarul . NU MA MAI DERANJA . EU i-am raspuns asa la mesaj : " Nu doresc la nimeni pri ce am trecut eu de ieri pana astazi .. dar daca tu asa usor cedezi si dai o colegializate si daca imi scrii cuvinte de gen " cartier " pt un amarat de telefon atunci cu siguranta m-am inselat cu privire la corecctitudinea si seriozitatea ta si de fapt esti un mascarici si un profitor de pe urma altora .Probabil in viziunea ta omul e bun cand vine si iti aduce cascavalul gros acasa la etajul 3
.. te intreb eu acum .... unde e corectitudinea si seriozitatea ta cand acum un an in urma cu aproximatie mi-ai vandut un telefon iphone 4s de 64 gb cu defect la casca ( se auzea foarte incet cu volumul la maxim ) + ca camera facea niste poze catastrofale ?? zicandu-mi cand mi l-ai vandut ca e ok si merge nespus de bine si sa il cumpar cu incredere ca e bun si verificat de tine ....DE FAPT MI_AI DAT O MARE TEAPA

in mesaj mai scria ..citez : Nu te i-au cu parandarat, dar pot sa-ti dau de nu il poti duce . Pot trai si fara banii tai ... mai am cateva citate dar consider ca mii deajuns .,

amaratule care esti si iti castigi existenta din vanzari de genul asta - sa dea dumnezeu sa treci si tu prin aceeasi problema care am trecut eu ieri cu mama mea si poate o sa fii exact in acceasi situatie ca mine si sa vedem dupa aia daca totusi un amarat de telefon poate face mai mult decat altele .. inseamna ca esti un om foarte crud cu viata, esti FRUSTAT si OFTICOS , care nu se gandeste decat la afaceri si ii fraiereste pe bietii oameni si nu se uita si trece si peste masa pt bani si combinatii - in viata nu e totul numai combinatiile si banu ..scuze pt greselile de ortografie dar am scris rapid .... o seara buna tuturor
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ceea ce scriu aici o sa il postez si pe celalalt forum si pe alte forumuri din iasi si chiar pe tot internetul - asta ca sa afle lumea de tine ca nu esti chiar asa de perfect si de serios precum afirmi si de fapt esti un TEPAR

-------
: Domnule Giani (am zis Domnule pt ca asa e frumos sa te adresezi cuiva - valabil si pt tine daca nu ai astfel de cunostinte) ... dumneata esti un lingusitor ieftin de 2 bani, dar cu mine mai greu . Sunt multi aici pe forum care pot zice ca s-au saturat de jmecherriile si de aberatiile tale si de fatza aia nevinovata care o faci si cu care te dai tu ala destept si corect si de atitudinea ta...si lista e lunga . Apropo esti bun pamfletist , probabil ti-ai gresit cariera tinere.

2: Dupa cum am scris si in replay-ul care la sters adminul din punctul meu de vedere tu esti un bobocel micut tinere si iti pot demonstra la indiferent ce ora din zi si din noaptea ca nu esti peste mine cu nici o clasa , la nici un capitol si aici vreau sa imi dezvalui putin din chestiile mele personale : -Sunt casatorit - am un copil - Am o casa cu 2 nivele in centrul orasului 400 mp2 teren care am cumparat-o acum 5 ani , mai am un apartament in tatarasi cu 3 camere decomandat facut la mare moft ,am 2 garsoniere inchiriate la studenti da nu de-al de tine in nici un caz - detin 2 masini , un opel zafira din 2010 si un opel corsa din 2012 ( a sotiei ) - la partea de studii , am terminat liceul cu bac . nota 9.53 , am o facultate si anume "Universitatea de Arte - George Enescu " din iasi ( daca nu stii ce e - se zice Conservatorul ) si lista continua - la tine ce sa vad ? un combinator de telefoane -care cred ca face si el 1oo sau 50 lei "capac" de ici de colo ca sa traiesti ., respect nu am nimic din punctul asta de vedere - cu tine dar daca esti asa de tare precum afirmi - te rog sa arati aici cu ce esti tu mai tare peste mine si sa imi demonstrezi asta ( de-abia astept).CU ce crezi ca as fi invidios pe tine ??? )) ma faci sa rad si nu imi arde..

Multumesc de compliment ... in ceafa si in burta te-am depasit ( ma tine sotia foarte bine ) - ca am cu ce fii sigur de asta dau banu pe mancare si distractie , nu fraieresc mulțimea ca sa imi platesc chiria la green park - am casa mea o sa ma depasesti si tu cu siguranta cand o sa ai un copil familie si 15 ani de casnicie . Daca esti invidios pe burta si ceafa mea iti stau la dispozitie cu sfaturi si invataturi in domeniu , ca sincer esti prea slab si cu barba aia care o ai cred ca se aduna puricii si mai sa fie - popa te vezi , da mai stii - poate esti dascal la biserica si nu stie lumea.))

3: DIferenta intre mine si tine este ca eu cumpar un telefon il folosesc , ajung sa ma satur de el si apoi il vand - asta este explicatia de ce am atatea anunturi din 2010 pana acum - pe forum , pe cand tu vinzi telefoane , laptop-uri s.a - si traiesti din asta deci esti un cumpara-vinde , in termenii tineresti - UN COMBINATOR

4: ... ai specificat ca eram cu muzica la maxim in masina cand te-am sunat ??? ESTE O ALTA ABERATIE si MINCIUNA DE-A TA . eu zic asa "SA DEA DUMNEZEU SA PATESTI SI TU LA FEL CU MAMA TA" si atunci sa iti aduci aminte de mine , sau cand ti-o fi mai greu ....
Pentru cultura ta generala , mama mea si acum in momentul asta este in spital la parhon - daca vrei mergi cu mine sa iti demonstrez .

5: daca sunt .......VEDETA ......??.... oo cu siguranta ca da .. ... nu stiai ? - chiar sunt vedeta , poti fi sigur de asta - uitate ce fac eu zi de zi - apoi uitate in oglinda sa vezi ce faci tu .. ( poate ai uitat de ateatea tepe-combinatii )

6: In mesajul tau sms scria ce ai zis mai sus : "Pot sa te injosesc si sa te eclipsez ORICAND FARA SA MA INCORDEZ si stii asta." - si aici raspund asa : - Nu nu stiu asta ... in fata mea esti un NIMENI CU "N " MARE _DOAR ATAT ESTI IN STARE!!!! , probabil cei 7 anisori de acasa isi pun cuvantul aici mai mult ca SIGUR !! eu cred ca tu esti FOARTE FRUSTAT si SUPARAT RAU TARE adevarurile care le-am scris aici si pentru ca o sa iti dau inca un calificativ NEGATIV - pentru ca il meriti din plin plin - sa stii asta .

7: Nu vreau sa va plicitisesc cu istoriile astea - imi cer scuze tuturor poate am gresit si eu undeva cumva , dar din punctul meu de vedere , astfel de persoane trebuie tratate ca atare .
---------------------------------------------------------------
Va dau un sfat : Aveti grija cu acest individ,cand achizitionati un articol de la EL, de numeroase ori aparentele pot insela.Eu am fost pacalit , patit ,Fraerit de acest dj_genes si zic din cunostinta de cauza .

P.S .... si in incheiere o mica tranzactie cu acest domn giani si subsemnatul:

.... iti mai aduci aminte cand ti-am dat s3-iul care l-am luat tot de la tine nou nout la schimb cu iphone 4s ala de 64 gb care mi-ai garantat ca e super telefonul si ca nu are nici o problema de nici un fel si ca sa am incredere in cuvintele tale ca ASA E ?? si de fapt acel iphone 4 de 64 gb era o facatura ? -avea ecranul zgariat in colturi , avea o folie ordinara de 2 lei mata ca sa nu se vada zgarieturile de pe ecran , casca se auzea foarte incet , iar cand vorbeam cu cineva -trebuia sa ghicesc vocea respectivului ca numai inalte si medii se auzea in casca si alea cu brr si etc. zgomote . + ca bateria ma tinea juma de zi , iar Bluetooth nu functiona deloc !!!! ... .. si ti-am dat la schimb s3 nou nout - care l-am luat de la tine cu SO...SUMA - ca tu cand prinzi pe cineva ori il jupesti ori nu..
Prietene ca sa stii- NICI EU NU MA FERESC , ca nu am de ce . ma gasesti in centru mai la vale de mitropolie , pe strada gospodari .( vezi ca e o vila cu 2 nivele )

Te astept pe la mine ca sa depanam amintiri pretioase . SmileO

O seara faina tuturor si multa bafta !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului VANZARI IASI -> Discutii GENERALE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum