|
VANZARI IASI Decodari, vanzari, cumparari GSM, vanzari, cumparari auto, hardware, electronice, imobiliare si diverse
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rainblaster Junior

Data inscrierii: 11/Mar/2009 Mesaje: 3 Localitate: Bistrita
|
Trimis: 11/03/2009 12:43 Titlul subiectului: Vand PB ZOTAC nForce780i-Supreme,skt 775 Overclocking |
|
|
Vand Placa de baza Zotac nForce780i-Supreme, socket 775, PLACA DESTINATA OVERCLOCKING`ULUI EXTREM.
PRET : 450 lei (in magazin 606 lei) - http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-zotac-nforce780i-supreme-socket-775--pNF780I-A-E
Specificatii
CPU Socket: 775
FSB (MHz): 1333 / 1066 / 800
Chipset: nVidia nForce 780i SLI
Procesoare suportate: Intel Pentium 4, Intel Core 2 Duo, Intel Pentium D, Intel Core 2 Quad
Socket-uri procesor: 1
Memorii suportate: DDR2
Frecventa memorie (MHz): 1200
Capacitate maxima memorie RAM (MB): 8192
Sloturi memorie: 4
Conectivitate
Slot video: 3 PCI-Express SLI
LAN integrat: Zotac WiFi kit (inclus in pachet)
Interfata Serial ATA: 6
Interfata ATA: 1
Porturi USB 2.0: 10
Porturi IEEE 1394 (FireWire): Da
Porturi seriale: 1
Porturi paralele: 1
Sloturi
Sloturi PCI-E x16: 3
Sloturi PCI-E x1: 1
Sloturi PCI: 2
Altele
Tehnologii suportate:
Quad SLI
nVidia MediaShield storage
nVidia DualNET
nVidia LinkBoost
nVidia FirstPacket
Format: ATX
BIOS & memorie BIOS : Phoenix PnP Flash ROM
Port : 1 x Audio Port (Line-in, Line-out, MIC-in, Side-Stereo-out, Rear-Stereo-out, Centre & Subwoofer)
Suport pentru nVidia 3-way SLI
Posibilitati extinse de overclocking extrem
Port : 1 x PS/2 (Mouse)
Port : 2 x RJ-45
Suport pentru memorii nVidia SLI-ready
Port : 1 x PS/2(Tastatura)
Dimensiuni (L x l, cm):
30,5 x 24,4
GARANTIE: 5 ANI (2 + 3 ANI EXTINSA) - placa a fost cumparata in 16.08.2008
PRODUSUL SE AFLA INTR-O PERFECTA STARE DE FUNCTIONARE / ESTETICA.
CINE VREA SI ESTE APROXIMATIV DE BISTRITA O POATE SI TESTA.
NUMAI PENTRU CEI CARE VOR SA CUMPERE PRIN CURIER, DIN ALTE LOCALITATI(SI IMPLICIT NU POT TESTA PLACA): ACORD 5 ZILE (DE LA DATA PRIMIRII COLETULUI) IN CARE CUMPARATORUL IMI POATE RETURNA PACHETUL COMPLET (IN DISPOZIțIA PERFECTA DE FUNCTIONARE SI ESTETICA CUM I-A FOST TRIMIS) IN CAZUL IN CARE NU ESTE MULTUMIT.
Poate va intrebati de ce vreau sa o vand. De curand an achizitionat un LCD - TV Philips 32PFL9632D...problema este ca legat la pc (cu aceasta placa de baza + nVidia 9800 GTX+) nu merge...imi tot sare imaginea. Am facut toate serarile posibile si imposibile, am upgradat versiunea de soft la LCD si nimic. Am cautat forumuri in legarura cu aceasta problema, dar degeaba. Am sunat la Philips Romania si dupa 40 min de palavrageala, mi sa raspuns foarte elegant "va inteleg, dar din pacate problema d-voastra nu este de competenta noastra", dupa care le`am multumit frumos pentru ajutorul acordat si le`am inchis. Am dat la schimb placa video nVidia pe una Ati. Acuma merge, dar ma pot uita doar la filme, desktop-ul este in ceata. Am verificat cu sistemul unui prieten, care are placa de baza p5q pro impreuna cu placa mea Ati si merge fara probleme. Concluzia, acest model de Philips nu merge nici cum pe nVidia, acesta fiind singurul motiv pentru care aceasta placa de baza este puza la vanzare.
AM DOAR 1 BUCATA, IN CUTIE, PACHETUL COMPLET,
Tel : 0740 073 122 CIPRI. Yahoo ID: rain.blaster, mail: rain.blaster@yahoo.com[url=http://www.99poze.ro/p/da10527ceaf24eb101dd5e8553b3a544.jpg] [/url][/b]
Ultima modificare efectuata rainblaster la 11/03/2009 23:00, modificat de 4 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
rainblaster Junior

|
Trimis: 11/03/2009 17:57 Titlul subiectului: |
|
|
| Pret nou : 400 lei |
|
| Sus |
|
 |
rainblaster Junior

|
Trimis: 12/03/2009 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
| sa vandut..se poate inchide..multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|